Ulfts Gemengd Koor en Gaanderens Mannenkoor zongen voor Care Travel

2019 10 Care Travel Concert webformaat

Foto's: Marius Kooistra. Voor meer foto's, kijk bij  De Vereniging - Fotoalbum

De klus is geklaard!

Het zit er op. En wat een voldoening geeft het.
Op zondag 27 oktober hebben wij samen met het Ulfts Gemengd Koor een benefietconcert gegeven voor Care Travel.
Op deze zondagmiddag is ons duidelijk geworden waar Care Travel voor staat. Het plein voor de kerk was gereserveerd met busjes met het bekende logo. Van heinde en ver uit de Achterhoek was men naar de Martinuskerk gekomen. Tientallen vrijwilligers brachten de gasten naar hun plekken.
En genoten heeft men. Niet alleen de bezoekers in de kerk, ook alle zangers en zangeressen hadden plezier in hun eigen hobby en van het applaus dat hen ten deel viel.
Een volle kerk, een mooi programma, een klinkend Eres tu van het koor uit Ulft en ook het Piano en Forte zingen van het mannenkoor kwam weer eens tot zijn recht in deze akoestiekvolle kerk.
Het eindresultaat mocht er zijn. Aan het einde van het concert mocht Dane Starink, ambassadeur van Care Travel en vriend van ons koor aan Jos v.d. Berg een cheque met het bedrag van €2020 overhandigen.
Ook Dick Schakel, de voorzitter van onze Vriendenclub, had een verrassing voor onze bezoekende Care Travel gasten. De vervoerskosten voor deze middag werden voor hen vergoed. Dit bedrag was exclusief de opbrengsten van de horeca. De opbrengst hiervan wordt later bekend gemaakt.
Een geweldige middag, die vooral geslaagd is dankzij de belangeloze medewerking van de koren met hun dirigenten Ben Simmes en Gerard Rutjes, Jeannette Schoenen, Fl drukwerk, Iris Wentink, de locatieraad van de Martinuskerk, ’t Pömpke in Gaanderen, Westra piano’s uit Winterswijk, Walter Bouwman geluid en verlichting uit Gaanderen, de kaartverkoopadressen en de vele vrijwillig helpende handen.
Binnenkort weer een benefiet. Nee, niet te gek maken, maar misschien toch voor een nieuwe geluidsinstallatie in de kerk.
Dank aan iedereen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdrukken

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Geen afbeelding
15:00
Martinuskerk Gaanderen
GM met Con Spirito, m.m.v. Martje van de Kamp, Julian Simmes en Tijmen Stevering.
Datum :  zo 17 mrt 2024
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons ook op

Gaanderens Mannenkoor